Social mediaszolgáltatás

Social media

Miért fontos a social media jelenlét?

Rohamosan fejlődő világunkban elengedhetetlen egy márka életében az online térben való részvétel, a social jelenlét. Ennek a mikéntje és a minősége lehet a kulcs vállalkozásunk sikerességéhez.

A Facebook és az Instagram platformok felértékelődtek, már nem csak a kapcsolattartás és az élménymegosztás a fő szempontjuk, hanem a márkák aktív piaci jelenlétét is biztosítják - persze a megfelelő social media marketingstratégiákat használva.

Díjmentes online konzultáció
Social media

A Facebook az egyik legjobb felület arra a célra, hogy egy határozott marketing stratégiát követve bizalmat, kötődést és pozitív képet alakítsunk ki a termékeinkről/szolgáltatásainkról. Aktív követőtáborra, visszatérő vásárlókra tehetünk szert. Egy jól kialakított Facebook oldal hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé, hiszen kétirányú kommunikáció jöhet létre. A vásárlók kapcsolatba léphetnek az eladóval/szolgáltatóval és rögtön meg is oszthatják a termékeket és tapasztalataikat az ismerőseikkel. Sokkal könnyebb és közvetlenebb forma jön létre, egy sokkal személyesebb viszonyt ápolhatunk vásárlóinkkal. Sokkal jobban tudunk célközönséget beállítani.

A Facebookkal szoros kapcsolatban áll az Instagram, mely a termékek/szolgáltatások „fotóalbumaként” szolgálhat. Könnyű, gyors és hatásos tartalomközvetítést biztosít, a megfelelően használt kulcsszavak pedig előrébb lendíthetik vállalkozásunkat. Videós tartalmak jobban tarolnak mindenhol.

Összességében, a social media marketing egy megfelelő stratégiával segít a brand építésben, az ismertség növelésében, a weboldal látogatók számának növelésében, a megfelelő célközönség elérésében, üzleti kapcsolatok kiépítésében és az eladás ösztönzésében.

Milyen egy jó social media stratégia?

Nem mindegy, hogy mikor, hol és hogyan jelensz meg az online térben. Ebben segítünk mi! A Netmarketing social media szolgáltatásai minden fontos részletnek eleget tesznek:

 • A megfelelő tartalommal kiváló konverziókat érhetünk el.
 • Megfelelő hangnemű és stílusú tartalmakkal érjük el a célközönséget.
 • A célcsoporthoz illő értékes, érdekes, edukációs és szórakoztató tartalmat választjuk ki.
 • Fontos az érték, a mennyiség és a változatosság: nemcsak az értékesítésen, a vásárlók megtartásán is van a hangsúly. Így a megfelelő és változatos témákat a hozzájuk illő kreatív anyagokkal egészítjük ki.
 • Fontos számunkra a vizuális marketing, nagy hangsúlyt fektetünk az igényes, változékony, és megjelenésre.
 • A vásárlók megfelelően tájékozódhatnak a tartalmakból az adott termékekről/szolgáltatásokból, különleges eseményekről, egyedi akciókról.
 • Az általános témák mellett egyedi és kreatív ötletekkel is fenntartjuk a követők figyelmét.
 • Követjük az aktuális, napról napra változó social media trendeket.
 • A fogyasztói és a szolgáltatói igényeket is kielégítjük.
 • A márkád Facebook és Instagram profilja egyfajta tükre lesz az arculatodnak, amelyet a honlap közvetít. Stílusban és megjelenésben is illeszkedik majd az értékeidhez. A bejegyzésekben, grafikákban és színekben visszaköszönnek azok az értékek, amelyeket kommunikálni szeretnél a vásárlók felé.
 • Tartalmainkkal érzelmi szinten is hatunk a vásárlókra, így növeljük az elkötelezettséget a márka felé.
 • Hatékony poszttervezetet vezetünk, mellyel jelölhetjük a tartalom típusát, a megjelenés időpontját, az esetleges külső forrásokat és linkeket és biztosítjuk a heti tervezést. Továbbá következetességre törekszünk, szezonális tartalmakat osztunk meg, és kiszűrhetjük a már megjelent tartalmakat.
 • Célunk, hogy érzelmileg hassunk a vásárlókra, hogy ne csak megvegyék, hanem szeressék is az adott terméket/szolgáltatást és márkahűség alakuljon ki.
 • A social media platformokon való részvétel segítségünkkel újfajta gondolkodásmódot, kreatív ötleteket és új szemléletet alakíthat ki, mely felfrissítheti a vállalkozást.

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink