Social mediaszolgáltatás

Social media

Miért fontos a social media jelenlét?

Szeretnél berobbani a köztudatba? Kimaxolnád a Facebook és Instagram oldalad lehetőségeit? Egyszerre építenél brandet, ösztönöznéd az eladást, és növelnéd a márkahűséget? Kapcsolj a következő fokozatra social media marketinggel!

Rohamosan fejlődő világunkban elengedhetetlen egy márka életében az online térben való részvétel, a social jelenlét. Ennek a mikéntje és a minősége lehet a kulcs vállalkozásod sikerességéhez.

A Facebook és az Instagram oldalak, a social media platformok felértékelődtek, már nemcsak a kapcsolattartás és az élménymegosztás a fő szempontjuk, hanem a márkák aktív piaci jelenlétét is biztosítják - persze a megfelelő social media marketing stratégiákat használva.

Pörgessük fel együtt a vállalkozásodat közösségi média marketinggel!

Díjmentes online konzultáció
Social media

Előzd meg a konkurenciát!Értékteremtő tartalmak és releváns hashtagek

A social media tartalmak gyártása elsőre egyszerűnek tűnhet, azonban sokan csak a felszínen úszkálnak, nem merészkednek a platformok mélységeibe. A cél nélküli posztolgatás és a nem megfelelő stílus használata visszafelé is elsülhet: ilyen módon nem közvetíted a márkád értékeit, nem lesz logikus a feeded felépítése, nem kapcsolódnak egymáshoz a tartalmak és nem tudod hatékonyan elérni a célközönségedet. A stratégia kiépítése tehát a nulladik lépés, a kulcs a profitábilis megjelenéshez.

A hashtagek tekintetében sincs ez másképp. Egy jól kidolgozott hashtag stratégia segítségével a növelheted az eléréseket, az interakciók számát és a márkahűség kialakításában is hatalmas lépéseket tehetsz előre. A megfelelő kulcsszavak megtalálása azonban rengeteg időt és energiát emészthet fel - itt jövünk mi a képbe!

Hashtag kutatásunk során összegyűjtjük Neked a legtalálóbb egyedi hashtageket, legrelevánsabb kulcsszavakat és a legjobb opcionális címkéket. Teljesen a vállalkozásodra szabva kutatjuk fel a felmerülő kulcskifejezéseket, amelyek segítségével hatalmas tömegekhez érhetnek el a tartalmaid.

A jó social media stratégia titkaÍgy segítünk mi

Nem mindegy, hogy mikor, hol és hogyan jelensz meg az online térben. Ebben segítünk mi!
A Netmarketing social media szolgáltatása minden fontos részletnek eleget tesz:

 • A megfelelő tartalommal kiváló konverziókat érünk el.
 • Megfelelő hangnemű és stílusú tartalmakkal érjük el a célközönséget.
 • A célcsoporthoz illő értékes, érdekes, edukációs és szórakoztató tartalmat választjuk ki.
 • Fontos az érték, a mennyiség és a változatosság: nemcsak az értékesítésen, a vásárlók megtartásán is van a hangsúly. Így a megfelelő és változatos témákat a hozzájuk illő kreatív anyagokkal, grafikákkal, animált tartalmakkal, videókkal egészítjük ki.
 • Fontos számunkra a vizuális marketing, nagy hangsúlyt fektetünk az igényes, változatos megjelenésre.
 • A vásárlók megfelelően tájékozódhatnak a tartalmakból az adott termékekről/szolgáltatásokról, különleges eseményekről, egyedi akciókról.
 • Az általános témák mellett egyedi és kreatív ötletekkel is fenntartjuk a követők figyelmét.
 • Követjük az aktuális, napról napra változó social media trendeket.
 • A fogyasztói és a szolgáltatói igényeket is kielégítjük.
 • A márkád Facebook és Instagram profilja egyfajta tükre lesz az arculatodnak, amelyet a honlap közvetít. Stílusban és megjelenésben is illeszkedik majd az értékeidhez. A bejegyzésekben, grafikákban és színekben visszaköszönnek azok az értékek, amelyeket kommunikálni szeretnél a vásárlók felé.
 • Tartalmainkkal érzelmi szinten is hatunk a vásárlókra, így növeljük az elkötelezettséget a márka felé.
 • Hatékony poszttervezetet vezetünk, mellyel jelölhetjük a tartalom típusát, a megjelenés időpontját, az esetleges külső forrásokat és linkeket és biztosítjuk a heti tervezést. Továbbá következetességre törekszünk, szezonális tartalmakat osztunk meg, és kiszűrhetjük a már megjelent tartalmakat.
 • Releváns hashtageket, kulcskifejezéseket használunk.
 • Célunk, hogy érzelmileg hassunk a vásárlókra, hogy ne csak megvegyék, hanem szeressék is az adott terméket/szolgáltatást és márkahűség alakuljon ki.
 • A social media platformokon való részvétel segítségünkkel újfajta gondolkodásmódot, kreatív ötleteket és új szemléletet alakíthat ki, mely felfrissítheti a vállalkozást.

Mire számíthatszha ránk bízod a social media oldalaidat?

A fentieket összesítve, a social media marketing egy megfelelő stratégiával segít a brand építésben, az ismertség növelésében, a weboldal látogatók számának növelésében, a megfelelő célközönség elérésében, üzleti kapcsolatok kiépítésében és az eladás ösztönzésében.

Mindezeket folyamatos, konzisztens posztolással, egyedi kreatívokkal, animált tartalmakkal és videós megjelenéssel, valamint izgalmas szövegezéssel fűszerezve érjük el. Segítségükkel új ingerekkel hathatsz a vevőkre, dinamikus, gyors és ötletes módon adhatod át számukra az információt.

Ha úgy gondolod, hogy fejlesztésre szorul a webshopod/vállalkozásod megjelenése és jól jönne egy kis plusz lendület, itt az ideje lehorgonyozni az online térben! Segítünk kihasználni a közösségi média marketing területén rejlő lehetőségeket!

Emeld új szintre a tartalomgyártást, 360 fokos marketing ügynökségünk a SOCIAL MEDIA MARKETINGBEN is tud Neked segíteni!

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink