Kik vagyunkIsmerj meg minket!

2011-ben jöttünk létre. Úgy gondoltuk, elegek vagyunk ahhoz, hogy önálló szereplők legyünk a piac hosszas marketing-palettáján.

Pont ez a túlzsúfoltság volt az oka annak, hogy beleálljunk a szakmába nyakig: szeretnénk egy zsúfolt környezetben is vérfrissítők lenni. Nem a hollywoodi folytatások „nagyobb, hangosabb, monumentálisabb” elve mentén, inkább szemléletmódunkban szeretnénk frissen hatni a szakmára.

Mindezt úgy, hogy elsődleges számunkra ügyfeleink igénye - ezt vegyítjük a rendkívül komoly tervezéssel és a piaci lehetőségek számbavételével. Tesszük mindezt egy rendkívül rugalmas, fiatalos, kommunikatív, szakképzett csapattal.

NetMarketing

Ha szívtad már a fogad amiatt, hogy egy ügynökség napokon, heteken, esetleg hónapokon át elérhetetlen volt, akkor örüljünk együtt: folyamatos kapcsolattartásban állunk ügyfeleinkkel, igyekszünk velük minél többet kommunikálni. Ez nálunk alap, afféle minőségpolitika.

Nagy szavakat már mondtunk, elmondjuk, mitől nagyok az eredmények is. Egyrészt: sosem titkolózunk, így ebben a taktikában sincs semmi titok. Nyílt lapokkal játszunk, csak épp mi írjuk a kártyajáték szabályait. Másrészt: törekszünk arra, hogy egy lépéssel mindig a piac előtt járjunk.

Hogyan tudjuk ezt elérni? Kemény, alázatos munkával. Ebben sosem engedünk. Hisszük, hogy az alázat elengedhetetlen – bármilyen munkáról vagy feladatról legyen szó. Minél jobb vagy valamiben, annál alázatosabb vagy iránta. Sikereink pedig partnereink sikerében mérendők. Ha ezt a lángot életben tartjuk, sosem kell semmit kényszerből csinálnunk. A problémák is inkább megoldandó feladatok lesznek. Lehetetlen feladat pedig egyszerűen nincs, csupán olyan megoldási kísérlet, amely nem eléggé hatékony. Dehát nem ott van még kétezer másik módszer, amit nem próbáltunk ki? Dehogynem. Találjuk meg együtt a legjobb módszert!

CsapatunkTagjai

Laczkó Balázs - Minősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Laczkó BalázsMinősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő.

Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

netmarketing.hu
Bodnár Ádám - Ügyvezető

Bodnár ÁdámÜgyvezető

Ádám az automotive és telekommunikációs iparágakban sajátította el az ügyfél- és eredményorientált szemléletet. Több éves vezetői gyakorlata során tanulta meg, hogy a sikeres működéshez mennyire elengedhetetlen csapategység és a csapatmunka.

Ügyvezetőként az ő feladata a team tevékenységének összefogása, strukturálása és azon sztenderdek és folyamatok kialakítása, amelyek alapvetők a partnereinkkel történő eredményes együttműködés kialakításához.

Házas, egy örökmozgó 2 éves kisfiú büszke apukája. Hobbijai közé tartozik a kertészkedés és a DIY.

netmarketing.hu

Koska GáborPPC & Sales Team Leader

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Kis-Hugyecz NikolettPPC & SEO Team Leader

Niki már középiskolás kora óta tudta, hogy marketinggel szeretne foglalkozni. A Szegedi Tudományegyetemen tanult kereskedelem és marketinget, valamint a Tomori Pál Főiskolán kkv-menedzsernek.

Fontos számára a jó kapcsolat kialakítása ügyfeleivel, valamint mindent megtesz azért, hogy elégedettek legyenek.Szereti a kreatív és kihívásokkal teli feladatokat.

Szabadidejét legszívesebben családja társaságában tölti, szeret filmezni, sorozatot nézni, kirándulni és sportolni. Egy gyönyörű kislány és egy rosszcsont kisfiú anyukája, és 2 kiskutya gazdija. 

Bódis OrsolyaSocial & Creative Team Leader

Orsi már az egyetemi évei alatt is social media oldalak kezelésével foglalkozott, mindig is tudta, hogy a Facebook és az Instagram a terepe.

A kreatív szövegírás, az élményszerű tartalomátadás is közel áll a szívéhez. Már kiskorában tudta mindenki, hogy kommunikációs területen fog elhelyezkedni, a csacsogás volt a lételeme. Barátai örömére ezt a tulajdonságát megőrizte, bárkivel elbeszélget órákon át, akár ismeretlenül is.

Szívesen ismer meg új embereket. Szabadidejében szívesen tanulmányozza a borok világát, a magyar borkultúra szerelmese, illetve crossfit edzéseken vezeti le a fölösleges energiáját.

Lénárt KingaIrodavezető

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Tóth MárkóPPC manager

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát, kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas.

Emellett a póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker partyt.

Szimjon TímeaPPC Manager

Timi már több éve teljes online marketinggel foglalkozott: kampány tervezéstől kezdve a teljes marketing folyamatokat ő készítette el.
Úgy döntött, hogy szeretné mélyebbre ásni magát a PPC világában, ami mindig is közel állt hozzá.

Nagyon kreatív, így szabadidejében szívesen fotóz, szeret jógázni, festeni, könyvek terén pedig az egészséges életmód témáját szereti legjobban bújni!

Góczi RékaSEO szakértő

Réka SEO csapatunk új tagja, a Pannon Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója. A tanulmányait a Bölcsészettudományi karon kezdte meg, ahol megismerkedett az írás minden fortéjával. Ennek révén kóstolt bele a SEO szövegírásba és az online marketing világába.

Elsődleges szempont nála a folyamatos fejlődés és tanulás, mind a szakmában, mind azon kívül.

A legtöbb szabadidejét olvasással tölti, sorozatot néz, vagy a cicájával törődik (általában Nyunya akarata ellenére.)

Fényes GáborPPC Manager

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Ads és a Facebook hirdetések mellett.

Közel 10 év online marketing tapasztalattal a háta mögött több, mint 50 iparágban szerzett már jártasságot az online marketing menedzselésében. A PPC mellett a teljes marketing folyamat és stratégia megtervezésével foglalkozik, ezért minden esetben képes feltárni, hogy melyek azok a pontok, ahol még lehet módosítani ahhoz, hogy a kampányokból a maximumot lehessen kihozni.

Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

Szegedi Fannisocial media manager & designer

Fanni social csapatunk tagja, a Szegedi Tudományegyetemen végzett közösségszervezés szakon. Az emberekkel való kommunikáció, közösségek fejlesztése mindig is fontos volt számára. Lételeme a pezsgés, amit a social media világában is átélhet.

Régóta foglalkozik Facebook és Instagram oldalak kezelésével, nem áll távol tőle ez a terület. A szövegírásban és a kreatív anyagok gyártásában leli örömét. 

Tisztaságmániás és maximalista. Szabadidejében – ha épp nem porszívózik – a konyhában kísérletezik, szépirodalmat olvas, vagy párjával és ördögi cicájával néz sorozatot.
Nagy szenvedélye a sminkelés, már több sminkes képzést is maga mögött tudhat.

Kelecsényi KlarisszaPPC manager

Klarissza az egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. A folyamatos tanulásban és önfejlesztésben hisz, ezért nem állt meg a bölcsész tanulmányoknál, a gazdaságtudományi karon folytatta a képzést, ahol megismerkedett az online marketing világával, és úgy érzi, hogy megtalálta benne a helyét.

Jó érzés számára, hogy miközben a kreativitását kamatoztatja, segít másoknak a céljaik elérésében.

Nyitott és pozitív szemléletű embernek tartja magát. Szabadidejében szereti felfedezni a világot, ezért szívesen utazik, ha pedig pihenni szeretne, egy jó könyv bármikor ki tudja kapcsolni.

Ligetvári CsengeGrafikus

Csenge fotósként végzett a Rippl-Rónai Egyetemen, de emellett mindig is érdekelte a grafika világa, így jelenleg fotósként és grafikusként is tevékenykedik.

Több éve már, hogy a marketing világába csöppent, ezen belül pedig a kreatív tartalmak gyártásában vesz részt. Igyekszik a művészi látásmódot és az alkalmazott kötöttségeket vegyíteni az adott feladatok elvégzésekor, és törekszik arra, hogy mindig a lehető legjobb végeredményt hozza ki belőlük.

Szabadidejében a saját projektjein dolgozik, vagy a barátaival tölti az időt. Szereti a kiállításokat, koncerteket és mindent, ami kicsit is ki tudja ragadni a szürke hétköznapokból, inspirálja, feltölti.

Papp ZsuzsannaPPC Manager

Zsuzska tanulmányait pénzügy területen kezdte, ahol már egy kicsit belelátott a marketing világába is, ezért hamar rájött, hogy a marketing lesz az ő pályája és nem a pénzügy.A győri egyetemen el is végezte a marketingkommunikációs szakot és akkor érezte, hogy igen ez Ő.

Társaságkedvelő, így minden szabadidejét a barátaival tölti, akiknek napját bearanyozza egyedi nevetésével.

Imádja a zenét, vezetés közben maximum hangerőn szokta hallgatni, ezért mindenki hallja, ha éppen arra jár.

Völgyi-Szabó JuditPPC Manager

Judit úgy gondolja, hogy a szavak végtelen tárházával rendelkezünk, s mindegy hogy a szóbeli vagy az írásbeli módját választjuk a kommunikációnak - ha jól bánunk a szavakkal, akkor bármit el tudunk érni vele a világban.

Céltudatosnak és magabiztosnak tartja magát mind a munkában, mind a magánéletben. A marketing területén úgy érzi megtalálta a helyét.

Fontos számára az egyensúly és a biztonság. Szabadidejében a családjával, barátokkal és az imádott golden retriever kutyusával tud teljesen kikapcsolódni.

Miskolczi LorándPPC Manager

Loránd jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkerén tanul, ahol a diplomától már csak egy szakdolgozat és egy záróvizsga választja el. Az egyetem kereskedelmet és marketinget tanult, azon belül is digitális marketing választotta specializálódásnak. Igyekszik napról napra fejlődni, a PPC világában a legnagyobb tudásra szert tenni. Szabadidejében sorozatokat, filmeket néz. Hobbija a foci, ő maga is űzi ezt a sportot és szereti is nézni.

netmarketing.hu
netmarketing.hu

Akik minket választottakÜgyfeleink

Akiket mi választottunkPartnereink