Kik vagyunkIsmerj meg minket!

2011-ben jöttünk létre. Úgy gondoltuk, elegek vagyunk ahhoz, hogy önálló szereplők legyünk a piac hosszas marketing-palettáján.

Pont ez a túlzsúfoltság volt az oka annak, hogy beleálljunk a szakmába nyakig: szeretnénk egy zsúfolt környezetben is vérfrissítők lenni. Nem a hollywoodi folytatások „nagyobb, hangosabb, monumentálisabb” elve mentén, inkább szemléletmódunkban szeretnénk frissen hatni a szakmára.

Mindezt úgy, hogy elsődleges számunkra ügyfeleink igénye - ezt vegyítjük a rendkívül komoly tervezéssel és a piaci lehetőségek számbavételével. Tesszük mindezt egy rendkívül rugalmas, fiatalos, kommunikatív, szakképzett csapattal.

NetMarketing

Ha szívtad már a fogad amiatt, hogy egy ügynökség napokon, heteken, esetleg hónapokon át elérhetetlen volt, akkor örüljünk együtt: folyamatos kapcsolattartásban állunk ügyfeleinkkel, igyekszünk velük minél többet kommunikálni. Ez nálunk alap, afféle minőségpolitika.

Nagy szavakat már mondtunk, elmondjuk, mitől nagyok az eredmények is. Egyrészt: sosem titkolózunk, így ebben a taktikában sincs semmi titok. Nyílt lapokkal játszunk, csak épp mi írjuk a kártyajáték szabályait. Másrészt: törekszünk arra, hogy egy lépéssel mindig a piac előtt járjunk.

Hogyan tudjuk ezt elérni? Kemény, alázatos munkával. Ebben sosem engedünk. Hisszük, hogy az alázat elengedhetetlen – bármilyen munkáról vagy feladatról legyen szó. Minél jobb vagy valamiben, annál alázatosabb vagy iránta. Sikereink pedig partnereink sikerében mérendők. Ha ezt a lángot életben tartjuk, sosem kell semmit kényszerből csinálnunk. A problémák is inkább megoldandó feladatok lesznek. Lehetetlen feladat pedig egyszerűen nincs, csupán olyan megoldási kísérlet, amely nem eléggé hatékony. Dehát nem ott van még kétezer másik módszer, amit nem próbáltunk ki? Dehogynem. Találjuk meg együtt a legjobb módszert!

CsapatunkTagjai

Laczkó Balázs - Minősített Google Ads szakértő- Társtulajdonos

Laczkó BalázsMinősített Google Ads szakértő- Társtulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő.

Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

netmarketing.hu
Fényes Gábor - Team Leader – Társtulajdonos

Fényes GáborTeam Leader – Társtulajdonos

Gábor szakterülete mindig is az Online Marketing volt, ezért tette le a voksát a Google Ads és a Facebook hirdetések mellett.

Közel 10 év online marketing tapasztalattal a háta mögött több, mint 50 iparágban szerzett már jártasságot az online marketing menedzselésében. A PPC mellett a teljes marketing folyamat és stratégia megtervezésével is foglalkozik, ezért minden esetben képes feltárni, hogy melyek azok a pontok, ahol még lehet módosítani ahhoz, hogy a kampányokból a maximumot lehessen kihozni.

Az egészséges életmód és a rendszeres edzés elkötelezett híve, ezen kívül szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat felesége társaságában. Két ördögi cica gazdája.

netmarketing.hu

Németh MarcellSzakmai Vezető – Adatelemző

Marcell szociológusként végzett az egyetemen, amiben megtalálta az érdeklődési körét. Viszont, hogy egy gyakorlatiasabb szakmával bővítse tudását, a marketingbe is beletanult, ahol a PPC szakmában mélyedt el igazán.

Google Tag Manager, Google Analytics, Data Studio és PPC kampányok kezelésével foglalkozik.
Érdeklődik az adatelemzés iránt, ezért az elmúlt fél évben megtanult SQL adatbázisokat kezelni és alapszinten Pythonban programozni.

Szabadidejében egy bandában trombitázik (Stikli), focizik és a Speciality kávék világában barangol és fejleszti a tudását.

Koska GáborPPC manager/Értékesítő

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Lénárt KingaIrodavezető

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Kis AttilaMarketing Vezető – SEO Szakértő

Attila csapatunk SEO szakértője. Google Ads, Facebook és SEO területen szerzett tapasztalatával, valamint szorgalma és kitartása segítségével mindent megtesz az ügyfelek elégedettsége érdekében.

Attila egy 3 éves kislány és egy 1 éves kisfiú büszke apukája. Velük és imádott feleségével tölti legszívesebben szabadidejét.

Ezenkívül imád túrázni, falat mászni, vitorlázni, az extrém sportok szerelmese és családjával együtt 2 törpe pinscher gazdája.

Szimjon TímeaMarketing Vezető – PPC Szakértő

Timi már több éve teljes online marketinggel foglalkozott: kampány tervezéstől kezdve a teljes marketing folyamatokat ő készítette el.
Úgy döntött, hogy szeretné mélyebbre ásni magát a PPC világában, ami mindig is közel állt hozzá.

Nagyon kreatív, így szabadidejében szívesen fotóz, szeret jógázni, festeni, könyvek terén pedig az egészséges életmód témáját szereti legjobban bújni!

Bódis OrsolyaSocial media manager

Orsi már az egyetemi évei alatt is social media oldalak kezelésével foglalkozott, mindig is tudta, hogy a Facebook és az Instagram a terepe.

A kreatív szövegírás, az élményszerű tartalomátadás is közel áll a szívéhez. Már kiskorában tudta mindenki, hogy kommunikációs területen fog elhelyezkedni, a csacsogás volt a lételeme. Barátai örömére ezt a tulajdonságát megőrizte, bárkivel elbeszélget órákon át, akár ismeretlenül is.

Szívesen ismer meg új embereket. Szabadidejében szívesen tanulmányozza a borok világát, a magyar borkultúra szerelmese, illetve crossfit edzéseken vezeti le a fölösleges energiáját.

Kis-Hugyecz NikolettPPC Manager

Niki már középiskolás kora óta tudta, hogy marketinggel szeretne foglalkozni. A Szegedi Tudományegyetemen tanult kereskedelem és marketinget, valamint a Tomori Pál Főiskolán kkv-menedzsernek.

Fontos számára a jó kapcsolat kialakítása ügyfeleivel, valamint mindent megtesz azért, hogy elégedettek legyenek.Szereti a kreatív és kihívásokkal teli feladatokat.

Szabadidejét legszívesebben családja társaságában tölti, szeret filmezni, sorozatot nézni, kirándulni és sportolni. Egy gyönyörű kislány és egy rosszcsont kisfiú anyukája, és 2 kiskutya gazdija. 

Tóth MárkóPPC manager

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát, kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas.

Emellett a póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker partyt.

Szegedi Fannisocial media manager

Fanni social csapatunk legújabb tagja, a Szegedi Tudományegyetem közösségszervezés szakos hallgatója. Az emberekkel való kommunikáció, közösségek fejlesztése mindig is fontos volt számára. Lételeme a pezsgés, amit a social media világában is átélhet.

Régóta foglalkozik Facebook és Instagram oldalak kezelésével, nem áll távol tőle ez a terület. A szövegírásban és a kreatív anyagok gyártásában leli örömét. 

Tisztaságmániás és maximalista. Szabadidejében – ha épp nem porszívózik – a konyhában kísérletezik, szépirodalmat olvas, vagy párjával és ördögi cicájával néz sorozatot.
Nagy szenvedélye a sminkelés, már több sminkes képzést is maga mögött tudhat.

Szekeres BencePPC manager

Jelenleg gyakornokként a csapatunk ambíciózus tagja.

Tanulmányait a Budapesti Gazdasági Egyetem, kereskedelem és marketing szakán fogja befejezni, 2022 januárjában.

Fiatalos lendülete, egyéni meglátásai, szorgalma remek csapatjátékossá teszik. Édeklődése: sport, kertészkedés, egészség, család, világbéke.

Nikolics DaniellaPPC manager

Daniella imádja a kreatív feladatokat, úgy mint a szövegírás és a kampánytervezés.

Fontos számára ügyfelei elégedettsége és hogy mindig lehessen rá számítani. Kommunikáció- és médiatudomány szakon végzett, ahol belekóstolhatott a digitális újságírás és PR világába. Azóta is folyamatosan képzi magát, hogy mindig naprakész marketing tudással rendelkezzen.

Az egészséges életmód híve, így szabadidejét szívesen tölti edzőteremben vagy a szabadban kirándulva.

netmarketing.hu
netmarketing.hu

Akik minket választottakÜgyfeleink

Akiket mi választottunkPartnereink