Kik vagyunkIsmerj meg minket!

2011-ben jött létre ügynökségünk, így már több, mint egy évtizede vagyunk önálló szereplők a piac hosszas marketing-palettáján. Pont ez a túlzsúfoltság volt az oka annak, hogy beleálljunk a szakmába nyakig: szeretnénk egy zsúfolt környezetben is vérfrissítők lenni. Nem a hollywoodi folytatások „nagyobb, hangosabb, monumentálisabb” elve mentén, inkább szemléletmódunkban szeretnénk frissen hatni a szakmára.

Mindezt úgy, hogy elsődleges számunkra ügyfeleink igénye - ezt vegyítjük a rendkívül komoly tervezéssel és a piaci lehetőségek számbavételével. Tesszük mindezt egy rendkívül rugalmas, fiatalos, kommunikatív, szakképzett csapattal.

NetMarketing

Csapatunk mindennapi működését cégünk 6 alapértéke határozza meg: Fejlődni akarás, Alázatosság, Ügyfélközpontúság, Proaktivitás, Felelősségvállalás, Transzparencia. 

Minőségpolitikánk része, hogy nyíltan, titkok nélkül és folyamatosan kommunikálunk ügyfeleinkkel. Nincs hetekre, hónapokra eltűnt kolléga, eltitkolt információk, a kapcsolattartás mindennapi rutinunk része. 

Az elért eredményekért felelősséget vállalunk, és folyamatosan azért dolgozunk kemény és alázatos munkával, hogy egy lépéssel mindig a piac előtt járjunk.

Pipáld ki velünk az online marketing paletta összes elemét - 360 fokos ügynökség vagyunk!

360 fokban, teljeskörűen állunk az ügyfeleink rendelkezésére, a komplett online marketing palettát lefedjük. Sokat bizonyított specialistáink a marketing stratégia kidolgozásától és a hírlevél automatizálástól, a Google Ads hirdetéskezelésen és a keresőoptimalizálás(SEO) folyamatokon át, egészen a kreatív grafikai és social media megjelenésig nyújtanak segítséget a legmagasabb szinten. Full service ügynökségként egy emberként állunk mögötted és vállalkozásod mögött.

Célunk, hogy ügyfeleink ne csak az online tér részei, hanem irányítói is legyenek!

Lássuk a csapatot, akik varázsolnak majd a kampányaiddal, optimalizálják, modernizálják a weboldalad és berobbantják vállalkozásodat a social media világába!

CsapatunkTagjai

Laczkó Balázs - Minősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Laczkó BalázsMinősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő.

Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

netmarketing.hu
Bodnár Ádám - Ügyvezető

Bodnár ÁdámÜgyvezető

Ádám az automotive és telekommunikációs iparágakban sajátította el az ügyfél- és eredményorientált szemléletet. Több éves vezetői gyakorlata során tanulta meg, hogy a sikeres működéshez mennyire elengedhetetlen csapategység és a csapatmunka.

Ügyvezetőként az ő feladata a team tevékenységének összefogása, strukturálása és azon sztenderdek és folyamatok kialakítása, amelyek alapvetők a partnereinkkel történő eredményes együttműködés kialakításához.

Házas, egy örökmozgó 2 éves kisfiú büszke apukája. Hobbijai közé tartozik a kertészkedés és a DIY.

netmarketing.hu

Koska GáborPPC & Sales Team Leader

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Völgyi-Szabó Judit PPC & SEO Team Leader

Judit úgy gondolja, hogy a szavak végtelen tárházával rendelkezünk, s mindegy hogy a szóbeli vagy az írásbeli módját választjuk a kommunikációnak - ha jól bánunk a szavakkal, akkor bármit el tudunk érni vele a világban.

Céltudatosnak és magabiztosnak tartja magát mind a munkában, mind a magánéletben. A marketing területén úgy érzi megtalálta a helyét.

Fontos számára az egyensúly és a biztonság. Szabadidejében a családjával, barátokkal és az imádott golden retriever kutyusával tud teljesen kikapcsolódni.

Lénárt KingaIrodavezető

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Tóth MárkóPPC manager

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát, kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas.

Emellett a póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker partyt.

Góczi RékaSEO szakértő

Réka SEO csapatunk új tagja, a Pannon Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója. A tanulmányait a Bölcsészettudományi karon kezdte meg, ahol megismerkedett az írás minden fortéjával. Ennek révén kóstolt bele a SEO szövegírásba és az online marketing világába.

Elsődleges szempont nála a folyamatos fejlődés és tanulás, mind a szakmában, mind azon kívül.

A legtöbb szabadidejét olvasással tölti, sorozatot néz, vagy a cicájával törődik (általában Nyunya akarata ellenére.)

Kelecsényi KlarisszaPPC manager

Klarissza az egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. A folyamatos tanulásban és önfejlesztésben hisz, ezért nem állt meg a bölcsész tanulmányoknál, a gazdaságtudományi karon folytatta a képzést, ahol megismerkedett az online marketing világával, és úgy érzi, hogy megtalálta benne a helyét.

Jó érzés számára, hogy miközben a kreativitását kamatoztatja, segít másoknak a céljaik elérésében.

Nyitott és pozitív szemléletű embernek tartja magát. Szabadidejében szereti felfedezni a világot, ezért szívesen utazik, ha pedig pihenni szeretne, egy jó könyv bármikor ki tudja kapcsolni.

Ligetvári CsengeGrafikus

Csenge fotósként végzett a Rippl-Rónai Egyetemen, de emellett mindig is érdekelte a grafika világa, így jelenleg fotósként és grafikusként is tevékenykedik.

Több éve már, hogy a marketing világába csöppent, ezen belül pedig a kreatív tartalmak gyártásában vesz részt. Igyekszik a művészi látásmódot és az alkalmazott kötöttségeket vegyíteni az adott feladatok elvégzésekor, és törekszik arra, hogy mindig a lehető legjobb végeredményt hozza ki belőlük.

Szabadidejében a saját projektjein dolgozik, vagy a barátaival tölti az időt. Szereti a kiállításokat, koncerteket és mindent, ami kicsit is ki tudja ragadni a szürke hétköznapokból, inspirálja, feltölti.

Papp ZsuzsannaPPC Manager

Zsuzska tanulmányait pénzügy területen kezdte, ahol már egy kicsit belelátott a marketing világába is, ezért hamar rájött, hogy a marketing lesz az ő pályája és nem a pénzügy.A győri egyetemen el is végezte a marketingkommunikációs szakot és akkor érezte, hogy igen ez Ő.

Társaságkedvelő, így minden szabadidejét a barátaival tölti, akiknek napját bearanyozza egyedi nevetésével.

Imádja a zenét, vezetés közben maximum hangerőn szokta hallgatni, ezért mindenki hallja, ha éppen arra jár.

Miskolczi LorándPPC Manager

Loránd jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkerén tanul, ahol a diplomától már csak egy szakdolgozat és egy záróvizsga választja el. Az egyetem kereskedelmet és marketinget tanult, azon belül is digitális marketing választotta specializálódásnak. Igyekszik napról napra fejlődni, a PPC világában a legnagyobb tudásra szert tenni. Szabadidejében sorozatokat, filmeket néz. Hobbija a foci, ő maga is űzi ezt a sportot és szereti is nézni.

Rácz AdélPPC manager

Adél hamarosan a Debreceni Egyetemen végez marketing mester szakon, az itt megszerzett tudás pedig nap, mint nap segíti abban, hogy egyre jobb szakemberré váljon az online marketing világában. Tudja, hogy a sokszínűség és a kreativitás elengedhetetlen ezen a területen, éppen ezért hisz elkötelezetten az egész életen át tartó tanulásban.

Imádja felfedezni és megsimerni a körülötte lévő világot, így szabadidejében valószínűleg a legkülönbözőbb programokon futhatsz vele össze, legyen az szakmai esemény, spontán baráti összejövetel vagy hétvégi kiruccanás egy mediterrán országba. A rengeteg élmény mellett azonban a sportra és az olvasásra is mindig jut ideje.

netmarketing.hu
netmarketing.hu

Akik minket választottakÜgyfeleink

Akiket mi választottunkPartnereink