Reklámszövegírásszolgáltatás

Reklámszövegírás

Milyen a jó reklámszöveg?

Fontos, hogy nem elég, ha a reklámszöveged kreatív, hiszen nem a szórakoztatás az elsődleges célja, hanem az eladás. Írhatsz akármilyen ötletes, humoros vagy megható szöveget, ha nem tudsz vele eladni, akkor nem lesz sikeres a vállalkozásod. De mi a titka annak, hogy olyan szöveget tudj írni, ami elad? Elsősorban tudnod kell, hogy kinek írod. A jó reklámszöveg tudja, hogy kihez szól, és tudja, hogy hogyan kell őt megszólítani, hogy amikor elolvassa, úgy érezze, hogy ezt személyesen neki írták.

Díjmentes online konzultáció
Reklámszövegírás

Hogyan tudod ezt elérni?

Ismerd a célközönségedet! Tudd, hogy mik a fájdalompontjaik, milyen problémára keresik a megoldást, és te legyél az, aki ezt felkínálja! Ettől lesz olyan hatásos. Fontos, hogy hitelesnek és megbízhatónak is kell lenned, hiszen hosszútávon ez az, ami kifizetődő. Nem elég, ha beígéred a tökéletes terméket vagy szolgáltatást, majd az ügyfeleid csalódottan tapasztalják, hogy a fele sem volt igaz abból, amit ígértél. Így visszatérő vásárlóid nem lesznek, pedig ők azok, akikre a legtöbbet lehet alapozni.

Stratégiában kell gondolkoznod, tesztelned kell mi az, ami működik, és mi az, ami kevésbé. Meg kell találnod a megfelelő stílust és hangnemet, hiszen nem ugyanúgy szólsz ahhoz, aki például ügyvédet keres, mint ahhoz, aki mesekönyvet a gyermekének.

Segítséget kérek

A reklámszövegírás egyik titka, hogy bele kell képzelned magadat az ügyfeleid/vásárlóid helyzetébe. Együttérzéssel kell feléjük fordulnod, és éreztetned kell, hogy te tényleg tudsz rajtuk segíteni. Ez még nem is lenne olyan nehéz feladat, viszont az igazán nehéz része az, hogy mindezt úgy kell tálalnod, hogy ne tűnjön arcba mászó reklámnak. Hiszen a reklámszöveg akkor a legjobb, ha nem tűnik annak. Ezt egyre nehezebb kivitelezni, ugyanis az embereket egyre jobban idegesítik a hirdetések, egyre könnyebben kiszúrják a „rejtett” tukmálást.

Ezt minden esetben el kell kerülnünk, ugyanis a jó szöveg soha nem manipulál, soha nem tukmál, és soha nem akar valamit másképp eladni, mint ami. A jó reklámszöveg felkelti a figyelmet, egyszerre informál és ösztönöz cselekvésre. Nem hazudik, nem rejti el az igazságot, hanem kiemeli az előnyöket.

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged,
keress minket bizalommal!

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink