PPCszolgáltatás

PPC

Tűpontos célzás, gyors eredmény, profitábilis kampányok

A PPC hirdetések, azaz a kattintás alapú fizetett hirdetések a leghatékonyabb online marketing eszközök közé tartoznak. Ezen belül a két legnépszerűbb platform erre a célra, a Google Ads és a Facebook hirdetéskezelő felülete. Ezen hirdetések alapszintű beállítása viszonylag egyszerű, ugyanakkor, a nagyobb büdzsé szabályzása már szakembert igényel. Fontos megemlítenünk azt is, hogy ezek a platformok havi szintű változásokon esnek át, így komoly előnyt jelent egy olyan marketinges csapattal dolgozni, akik napi szinten, rengeteg különböző ügyfél hirdetéseit kezelik, valamint lépést tartanak a folyamatos újdonságokkal.

Bízd profikra a PPC kampányokat és előzd meg a konkurenciát!

Díjmentes online konzultáció
PPC

PPC kampányok előnyei

Pontos célzás

A célcsoport meghatározása az egyik legfontosabb lépés, mielőtt belevágnánk kampányaink menedzselésébe. Szerencsére a PPC kampányok hajszálpontos célzást tesznek lehetővé, abban az esetben, ha hozzáértő személy végzi a beállításokat.

Webshop kampányok

A vásárlásra ösztönző hirdetések a leghatékonyabb kampánytípusok közé tartoznak. A webshop hirdetések automatizálhatók a katalógus feed segítségével, így a webáruházban a feed frissítése elegendő ahhoz, hogy a hirdetések is naprakészek legyenek.

Remarketing hirdetések

A remarketing hirdetések rendkívül hatékonyak és magas megtérülést eredményeznek, ugyanis azokat a felhasználókat követhetjük vissza segítségükkel, akik érdeklődnek termékeink/szolgáltatásaink iránt.

Gyors

Egy PPC kampánnyal pl. a Google Ads esetében, lehetőségünk van rövid idő alatt forgalmat terelni weboldaladra, a hatás hamar érzékelhető.

PPC kampányok hátránya

A PPC kampányok legfőbb hátránya, hogy nagyon rövid idő alatt rengeteg pénzt égethetsz el vele abban az esetben, ha hozzáértés vagy szakember segítsége nélkül próbálkozol a beállításával. Ugyanis, ha nem elég körültekintően, rosszul állítod be a kampányt, és kattintás után nem történik vásárlás, úgy hosszabb távon csak a kiadásaidat növeled.

PPC kampánykezelés folyamatai

  • kulcsszókutatás
  • piackutatás
  • konkurensek elemzése, monitorozása
  • hirdetési stratégia kidolgozása
  • hirdetési szövegek megírása
  • igény esetén hirdetési kreatívok elkészítése
  • komplex analitikai mérések
  • folyamatos optimalizálás megtérülés alapján
  • havi riportok

A PPC hirdetések nem csupán forgalom generálása, hanem márkaépítés céljából is rendkívül hasznos marketing eszközök, éppen ezért nélkülözhetetlenek az online jelenlétben. Ahhoz, hogy PPC hirdetéseidből kihozd a maximumot, és megfelelően szolgálják vállalkozásodat, elengedhetetlen tapasztalt hozzáértők közreműködése.

Csapatunk a gazdasági élet legkülönbözőbb szektoraiban szerzett jártasságot, így együtt garantáltan elérjük a lehető legmagasabb megtérülést és legoptimálisabb működést.
Készen állsz, hogy megnöveljük vállalkozásod bevételét?

Kérj ajánlatot!

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink