Honlapkészítésszolgáltatás

Honlapkészítés

Miért fontos, hogy legyen weboldalad?

A mai világban már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak legyen weboldala. Gondolj csak bele, hogy szembejön veled egy szolgáltató hirdetése, rákeresel a neten, de nem találsz hozzá weboldalt! Egyből megkérdőjelezed a hitelességét és inkább keresel egy másikat, aki biztosít téged megbízhatóságáról a weboldalán keresztül. A másik nagyon fontos tényező, hogy a weboldalad csak a tiéd. Míg egy Facebook csoportot egyik napról a másikra törölhetnek, szabályok vannak, amiket be kell tartani, addig a weboldaladon azt, és úgy kommunikálsz, ahogyan csak szeretnél, és nem kell attól tartanod, hogy bármelyik pillanatban elveszítheted. A weboldaladat a célközönséged igényeire szabhatod, olyan módon érheted el őket, ahogyan az a leghatékonyabb.

Díjmentes online konzultáció
Honlapkészítés

A sikeres vállalkozás kulcsa a jó honlap...

Ahhoz, hogy az online felületen is sikeresen légy jelen fontos, hogy az ötleteid a legjobb módon legyenek kivitelezve, gyorsan, hatékonyan és egyszerűen tudd közvetíteni azt, amit képviselsz!

Úgy kell közölnöd az értékeidet, hogy a célközönséged azonosulni tudjon veled! A weboldal célja, hogy kielégítse a vásárlói igényeket, rátapintson a fájdalompontokra, megoldást nyújtson, mindezt egy attraktív köntösbe bújtatva. Ezt pedig megfelelő formában kell közvetíteni a potenciális ügyfeleid felé! A honlapod lesz tulajdonképpen a kulcs a vásárlóid boldogságához. Az online megjelenéssel és tartalommal kommunikálhatod feléjük, hogy te leszel az, aki megoldja a problémájukat. Teljesen a vállalkozásodra és a célközönségedre szabva készítjük el weboldaladat, így a legjobb formában hívhatod fel a figyelmüket. Nem csak a szövegezésre gondolunk, a vizuális megjelenéssel is a legjobb hatást kell elérned!

Igenis fontos a külső, de...

Tudtad, hogy ha egy felhasználó a weboldaladra téved, akkor 3 másodperced van arra, hogy meggyőzd, hogy maradjon? Ez a 3 másodperc nagyon kevés arra, hogy átnézze a termékeidet, vagy elolvassa a nagyszerű szövegeidet. Egyetlen eszköz van ilyenkor a kezedben, a design. Ennek pedig egyszerűnek, átláthatónak és felhasználóbarátnak kell lennie. Az első benyomás hihetetlen jelentőséggel bír ezen a téren is. A szövegek, képek, videók és animációk tökéletes arányának megtalálása azonban nem könnyű. Felhasználói élmény szempontjából a legfontosabb, hogy a felhasználó mindent megtaláljon ott, ahol keresi. Egyáltalán nem biztos, hogy a legextrább design elemekkel fogod elérni a kívánt hatást. Ha bogarásznia kell, átláthatatlan számára a felépítés, nem logikus az elrendezés, akkor lehet akármilyen jó, amit kínálsz, nem fog eljutni a vásárlásig.

Hosszan tartó siker

A siker receptje tehát a következő: egyszerűség, átláthatóság, minőség és BIZALOM! A bizalom kiépítéséhez az ügyfeleid között pedig a honlapod az egyik fő kulcs. A design, a tartalom, a kezelhetőség, a naprakészség mind-mind olyan szempontok, melyekkel megéri és kell is foglalkozni. Felhasználóbarát és friss élményt kell nyújtanod a látogatóknak, hogy fenntartsd az érdeklődésüket. A reszponzív, felhasználóbarát megjelenést pedig Mi biztosítjuk!

Miért bízd ránka honlapodat?

Szeretnél különbözni más honlapoktól? Nem csak egy sablonos, unalmas weboldalra vágysz? Nálunk Te vagy az első!

Egyedi elképzeléseid, ötleteid, javaslataid fognak visszaköszönni online is, kihozzuk a közös munkából a maximumot. Folyamatos kapcsolattartás mellett, együtt készítjük el weboldaladat, aktívan bevonunk a munkafolyamatokba, így mindig átfogó képet kapsz az aktuális alakulásról. Nem csak honlapot kapsz - egy élettel teli és értékes új lehetőséget.

Akik minket választottakWebes Ügyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink