Google Adshirdetéskezelés

Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads hirdetések ma már szinte kötelező elemei az eredményesen működő vállalkozás kiépítésének. Google Ads hirdetések nélkül megpróbálni érvényesülni olyan, mint fegyver nélkül indulni vadászni. Meg lehet próbálni, de nincs sok értelme. Jelenleg ez a leghatékonyabban működő hirdetéskezelő felület, amellyel rövid időn belül szemmel látható növekedést érhetünk el - természetesen abban az esetben, ha hozzáértő személy kezeli.

Szeretnéd profitábilis kampányokkal, tökéletes célzásokkal, ütős megjelenéssel, új ötletekkel felfrissíteni vállalkozásodat? Szeretnéd, ha egy egész csapat állna mögötted és a sikeres hirdetéseid mögött? PPC Manager kollégáink tudnak Neked segíteni!

Díjmentes online konzultáció
Google Ads hirdetéskezelés

De mi is az aGoogle Ads?

Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads a PPC kampányok körébe tartozik. A PPC, az angol Pay Per Click szavak rövidítése, ami annyit tesz, hogy kattintás utáni fizetés. A hirdetési forma egyik előnyös tulajdonsága már a nevében megjelenik. Fizetnünk csak a hirdetésre leadott kattintás nyomán a honlapunkra érkező látogató után kell. Az, hogy az oldalunkra érkeznek a látogatók és csak a valódi látogatók után kell díjat fizetnünk még nem elég az üdvösséghez, ami jelen esetben a profitszerzés. Fontos, hogy az érkező látogatók valódi érdeklődők legyenek és hajtsák végre az oldalon az elvárt interakciót, azaz vásároljanak, iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Ezt a célt csak pontos célzással érhetjük el, tehát, hogy a rendelkezésre álló szűrési beállítások alkalmazásával releváns (az általunk kínált portékára valóban vágyó) közönséget irányítsunk az oldalra. A célzás az egyik legnehezebb, legnagyobb körültekintést igénylő mozzanata az online marketingnek. (Igaz a többi mozzanatot sem szabad lebecsülni.)

Google Ads hirdetésilehetőségek

Keresési hálózat

Egy kereső kampánnyal a Google keresési felületén tudunk hirdetéseket megjeleníteni. Lehetőségünk van pontos célzásra, tehát csak azoknak jelenítjük meg a hirdetésünket, akik releváns érdeklődők lehetnek.

Display hálózat

A Display hálózatot azon site-ok összessége alkotja, amelyeken megjelenítési lehetőséget biztosít számunkra a Google. Ezen a hálózaton elérhetjük azokat a személyeket, akik nem ismerik a vállalkozásunkat, de potenciális érdeklődői az általunk kínált terméknek/szolgáltatásnak.

Remarketing

weboldalunkon, de valamilyen oknál fogva a vásárlás előtt megtorpantak. Rendkívül hatékony, az egyik legnagyobb megtérülést hozó marketing megoldás.

A Google Ads előnyei

Gyors eredmények

Időszakos kampányok esetén, valamint ha gyors megoldást keresel arra, hogy több látogatót terelj az oldaladra, a Google Ads a megfelelő platform. Nem kell hónapokat várni az eredményekre, hiszen amit ma megtervezel, azzal már napokon belül eredményt tudsz elérni.

Pontos célzási lehetőség

Hirdetéseiddel pontosan azokat a személyeket tudod megcélozni, akik kereséseik alapján a Te terméked vagy szolgáltatásod potenciális érdeklődői lehetnek. Ez azért fontos, mert kattintások után fizetsz, így kevesebb az esélye, hogy felesleges kattintásokra költöd a pénzed.

Pontos mérési és optimalizálási lehetőség

A Google Analytics szolgáltatással összekötve olyan pontos mérések érhetők el, amelyekkel könnyedén megmondható, hogy mely kampányok bizonyultak eredményesnek, illetve esetlegesen mely kampányok szorulnak javításra. Az eredmények folyamatos monitorozása elengedhetetlen az eredményes hirdetéshez.

Kattintás alapú

A kattintás alapú hirdetések előnyei, hogy csak azután fizetsz, hogy egy potenciális vásárló (amennyiben helyesek a beállításaid) ellátogat a weboldaladra, így a pénzed a lehető legjobb helyre kerül, ha a Google Ads szolgáltatását választod.

Mikor van ránkszükséged?

  • Ha úgy érzed, nem működnek megfelelően Google Ads kampányaid.
  • Ha nem tudod, hogyan fogj bele kampányaid felépítésébe.
  • Ha nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő felületen reklámozol.
  • Ha szeretnél többet kihozni kampányaidból, de nem tudod, mit kellene tenned.
  • Ha szeretnéd, ha szakértők vizsgálnák meg jelenleg futó kampányaidat.
  • Ha kérdésed van a Google Ads hirdetésekkel kapcsolatban.
  • Ha szeretnéd megtenni az első nagy előrelépést vállalkozásod életében.
Ajánlatot kérek

Miért mi kezeljük a kampányaidat?Milyen velünk együtt dolgozni?

Elkötelezett csapat

Specialistákból álló csapatunk segíti ügyfeleink marketing tevékenységét. Kizárólag olyan szakmai csapat áll majd melletted, akik szeretik a munkájukat, szívükön viselik ügyfeleik kampányait és szenvedéllyel, odaadással és hozzáértéssel végzik munkájukat. Kollégáink nívós, hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert vállalatnál szereztek tapasztalatot, valamint egyedi és egyedülálló kiválasztási és oktatási rendszerünk nevelt belőlük igazi marketing szakembert.

Folyamatos kapcsolattartás

Fontos számunkra, hogy munkaidőben mindig elérjenek ügyfeleink. Az e-mailekre a lehető leghamarabb válaszolunk, és a telefont is mindig felvesszük.

Szakmai tapasztalat

A nemzetközi piacon jelen lévő vállalkozások mellett a hazai kis-, és középvállalatok számára nyújtunk támogatást nap, mint nap. Az évek során eddig több mint 17 milliárd forintot meghaladó reklámbüdzsét menedzseltünk.

Minősített Google partnerek vagyunk

Ez azt jelenti, hogy olyan támogatáshoz, képzésekhez és erőforrásokhoz férünk hozzá, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket a növekedéshez, céljaik eléréséhez. Valamint elsőkézből értesülünk az újdonságokról és változásokról, így biztos lehetsz benne, hogy fiókod mindig naprakész lesz.

Szövegírásban és grafikai munkában is tudunk segíteni

Igény esetén nem csak kampányaid kezelésében, hanem a szövegírási és grafikai feladatokban is segítségedre lehetünk, ugyanis csapatunk kreatív szakemberekkel is rendelkezik.

Tanácsadás

Nem csupán a kampányaidat felügyeljük. Az együttműködés során a honlapod és a marketinged működését is figyeljük. Ha szükséges, előre jelezzük a lehetséges problémákat és tanácsainkkal támogatunk.

Hozd ki a maximumot vállalkozásodból ütős Google Ads kampányokkal!

Google Ads hirdetéskezelés

Mit mondanak rólunk?Referenciák

Ha szeretnéd növelni webshopod bevételét,töltsd ki az űrlapot és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot

Kapcsolat

Teremtsünk együtt sikert mindenkinek!A Netmarketing Csapata!

Google Ads hirdetéskezelés

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink