Google Adshirdetéskezelés

Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads hirdetések ma már szinte kötelező elemei az eredményesen működő vállalkozás kiépítésének. Google Ads hirdetések nélkül megpróbálni érvényesülni olyan, mint fegyver nélkül indulni vadászni. Meg lehet próbálni, de nincs sok értelme. Jelenleg ez a leghatékonyabban működő hirdetéskezelő felület, amellyel rövid időn belül szemmel látható növekedést érhetünk el abban az esetben, ha hozzáértő személy kezeli.

Díjmentes online konzultáció
Google Ads hirdetéskezelés

De mi is az aGoogle Ads?

Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads a PPC kampányok körébe tartozik. A PPC, az angol Pay Per Click szavak rövidítése, ami annyit tesz, hogy kattintás utáni fizetés. A hirdetési forma egyik előnyös tulajdonsága már a nevében megjelenik. Fizetnünk csak a hirdetésre leadott kattintás nyomán a honlapunkra érkező látogató után kell. Az, hogy az oldalunkra érkeznek a látogatók és csak a valódi látogatók után kell díjat fizetnünk még nem elég az üdvösséghez, ami jelen esetben a profitszerzés. Fontos, hogy az érkező látogatók valódi érdeklődők legyenek és hajtsák végre az oldalon az elvárt interakciót, azaz vásároljanak, iratkozzanak fel hírlevelünkre vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Ezt a célt csak pontos célzással érhetjük el, tehát, hogy a rendelkezésre álló szűrési beállítások alkalmazásával releváns (az általunk kínált portékára valóban vágyó) közönséget irányítsunk az oldalra. A célzás az egyik legnehezebb, legnagyobb körültekintést igénylő mozzanata az online marketingnek. (Igaz a többi mozzanatot sem szabad lebecsülni.)

Google Ads hirdetésilehetőségek

Keresési hálózat

Egy kereső kampánnyal a Google keresési felületén tudunk hirdetéseket megjeleníteni. Lehetőségünk van pontos célzásra, tehát csak azoknak jelenítjük meg a hirdetésünket, akik releváns érdeklődőink lehetnek.

Display hálózat

A Display hálózatot azon site-ok összessége alkotja, amelyeken megjelenítési lehetőséget biztosít számunkra a Google. Ezen a hálózaton elérhetjük azokat a személyeket, akik nem ismerik a vállalkozásunkat, de potenciális érdeklődői az általunk kínált terméknek/szolgáltatásnak.

Remarketing

Újra megszólíthatjuk azokat a személyeket, akik korábban már jártak a weboldalunkon, de valamilyen oknál fogva a vásárlás előtt megtorpantak. Rendkívül hatékony, az egyik legnagyobb megtérülést hozó marketing megoldás.

A Google Ads előnyei

Gyors eredmények

Időszakos kampányok esetén, valamint ha gyors megoldást keresel arra, hogy több látogatót terelj az oldalara, a Google Ads a megfelelő platform. Nem kell hónapokat várni az eredményekre, hiszen amit ma megtervezel, azzal már napokon belül eredményt tudsz elérni.

Pontos célzási lehetőség

Hirdetéseiddel pontosan azokat a személyeket tudod megcélozni, akik viselkedésük alapján a te terméked vagy szolgáltatásod potenciális érdeklődői lehetnek. Ez azért fontos, mert kattintások után fizetsz, így kevesebb az esélye, hogy felesleges kattintásokra költöd a pénzed.

Pontos mérési és optimalizálási lehetőség

A Google Analytics szolgáltatással összekötve olyan pontos mérések érhetők el, amelyekkel könnyedén megmondható, hogy mely kampányok bizonyultak eredményesnek, illetve esetlegesen mely kampányok szorulnak javításra. Az eredmények folyamatos monitorozása elengedhetetlen az eredményes hirdetéshez.

Kattintás alapú

A kattintás alapú hirdetések előnyei, hogy csak azután fizetsz, hogy egy potenciális vásárló (amennyiben helyesek a beállításaid) ellátogat a weboldaladra, így a pénzed a lehető legjobb helyre kerül, ha a Google Ads szolgáltatását választod.

Mikor van ránkszükséged?

  • Ha úgy érzed, nem működnek megfelelően AdWords kampányaid.
  • Ha nem tudod, hogyan fogj bele kampányaid felépítésébe.
  • Ha nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő felületen reklámozol.
  • Ha szeretnél többet kihozni kampányaidból, de nem tudod, mit kellene tenned.
  • Ha szeretnéd, ha szakértők vizsgálnák meg jelenleg futó kampányaidat.
  • Ha kérdésed van az AdWords kampányokkal kapcsolatban.
Ajánlatot kérek

Miért mi kezeljük a kampányaidat?Milyen velünk együtt dolgozni?

Elkötelezett csapat

Jelenleg 22 főből álló szakmai csapatunk segíti ügyfeleink marketing tevékenységét, amely kizárólag olyan személyekből áll, akik szeretik a munkájukat, szívükön viselik ügyfeleik kampányait és szenvedéllyel, odaadással és hozzáértéssel végzik munkájukat. Kollégáink egy része nívós, hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert vállalatnál szereztek tapasztalatot. A többiek „saját nevelés”, azaz egyedi és egyedülálló kiválasztási és oktatási rendszer nevelt belőlük igazi marketing szakembert.

Folyamatos kapcsolattartás

Fontos számunkra, hogy munkaidőben mindig elérjenek ügyfeleink. Az e-mailekre a lehető leghamarabb válaszolunk, és a telefont is mindig felvesszük.

Szakmai tapasztalat

A nemzetközi piacon jelen lévő multikon kívül a hazai kis-, és középvállalatok számára nyújtunk támogatást nap, mint nap. 17 milliárd forintot meghaladó reklámbüdzsét menedzseltünk az évek alatt.

Minősített Google partnerek vagyunk

Ez azt jelenti, hogy olyan támogatáshoz, képzésekhez és erőforrásokhoz férünk hozzá, amelyek hozzásegítik ügyfeleinket a növekedéshez, céljaik eléréséhez. Valamint elsőkézből értesülünk az újdonságokról és változásokról, így biztos lehetsz benne, hogy fiókod mindig naprakész lesz.

Szövegírásban és grafikai munkában is tudunk segíteni

Igény esetén nem csak kampányaid kezelésében, hanem a szövegírási és grafikai feladatokban is segítségedre lehetünk, ugyanis csapatunk kreatív szakemberekkel is rendelkezik.

Tanácsadás

Nem csupán a kampányaidat felügyeljük. Az együttműködés során a honlapod és a marketinged működését is figyeljük. Ha szükséges, előre jelezzük a lehetséges problémákat és tanácsainkkal támogatunk.

Google Ads hirdetéskezelés

Beszéljenek helyettünka számok

Ajánlatot kérek

Mit mondanak rólunk?Referenciák

Ha szeretnéd növelni webshopod bevételét,töltsd ki az űrlapot és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot

Kapcsolat

Teremtsünk együtt sikert mindenkinek!A Netmarketing Csapata!

Google Ads hirdetéskezelés

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink