Facebookhirdetéskezelés

Facebook hirdetéskezelés

Lépj a következő szintre Facebook hirdetésekkel!

Gondoltál már arra, hogy ezentúl a Facebook ne csak a kapcsolattartás és a kikapcsolódás helyszíne legyen, hanem pénzkereseti forrás is? Próbáltál már magadnak hirdetéseket beállítani, de csak a pénzedet költötted, és nem profitáltál? Ha szeretnéd, hogy az eddig kevésbé ismert terméked vagy szolgáltatásod egy csapásra közismert legyen, akkor bízd ránk Facebook hirdetéseid kezelését! Érj el tömegeket úgy, hogy közben a releváns közönséget szólítod meg! A Facebook az egyik legmegfelelőbb platform erre a célra.

Díjmentes online konzultáció
Facebook hirdetéskezelés

De mi is az aFacebook hirdetés?

Facebook hirdetéskezelés

A Facebook, mint közösségi oldal már évek óta teljesen az életünk részét képezi, azonban az átlag felhasználókban kevésbé tudatosul, hogy a Facebook rengeteg vállalkozás számára marketing csatornaként funkcionál. Ennek az az oka, hogy a Facebook hirdetési rendszere rendkívül széleskörű, és egy kis kreativitással olyan hirdetések készíthetők, amelyek nem csak vásárlásra buzdítják a felhasználókat, hanem szórakoztatják is.

A Facebook algoritmust nagy valószínűséggel nem kell bemutatnunk. Akik rendelkeznek profillal, azok különböző cikkeket olvasnak és osztanak meg, különböző bejegyzésekhez, témákhoz szólnak hozzá, csoportokhoz csatlakoznak, ezáltal olyan adatokat szolgáltatnak magukról, amelyek lehetővé teszik számunkra a hirdetések pontos célzását. Ez persze nem azt jelenti, hogy megadunk egy érdeklődési kört és a demográfiai adatokat, aztán készen vagyunk. A sikerhez sokkal több kell! Egy bonyolult, állandóan változó rendszert kell kezelni, amelynek törékeny egyensúlyát minél tovább meg kell őrizni. Ez a folyamat állandó kontrollt és gyakori változtatásokat, teszteléseket igényel. Mi mindezt megtesszük helyetted!

Facebook kampánylehetőségek

Ismertség

 • Márkaismertség
 • Elérés
 • Követőtábor kiépítése
 • Márkahűség elérése

Megfontolás

 • Forgalom
 • Aktivitás
 • Alkalmazástelepítések
 • Videómegtekintések
 • Érdeklődőkeresés
 • Üzenetek

Konverzió

 • Konverziók növelése
 • Katalógus alapján történő értékesítés
 • Boltfelkeresések

Miután kiválasztottad a célodnak megfelelő hirdetési formát, elkezdődik az igazán nagy odafigyelést igénylő napi munka: A-B tesztek futtatása, a kampányeredmények mérése, célközönségek változtatása és a kampányok optimalizálása. Ha ezeket már ismered és használod, akkor biztosan sikeres Facebook kampányok vannak mögötted.

Azonban, ha az alábbi kételyek megfogalmazódnak a fejedben:

 • még nem tudod, hogyan célozz,
 • hogyan készíts hatékony Facebook hirdetéseket,
 • hogyan optimalizáld a kampányaidat,
 • hogyan és milyen adatokat mérj,

akkor bátran fordulj hozzánk és a segítségedre leszünk!

Ajánlatot kérek

A Facebook előnyeimarketing szempontból

Temérdek célzási lehetőség

A Facebook nemcsak az alapján minősíti a felhasználókat, hogy mennyi információt megosztanak magukról saját profiljukon, hanem folyamatosan monitorozza internetes viselkedésüket, ez pedig rendkívül komplex célzást tesz lehetővé számunkra.

Temérdek aktív felhasználó

A magyar lakosság közel 65%-a jelen van a Facebookon. Ez azt jelenti, hogy bármilyen terméket vagy szolgáltatást nyújtasz, biztosan ott lesz a célközönséged a Facebookon. Ráadásul a Facebook felvásárolta az Instagrammot, így már ott is megszólíthatod célcsoportodat.

Remarketing és hasonmás célközönségek

A weboldaladon járt felhasználókat után tudod követni és visszaterelheted őket honlapodra hirdetéseid segítségével. Ezt nevezik remarketingnek. Ha ez nem lenne elég, a Facebook arra is képes, hogy vásárlóidhoz, oldallátogatóidhoz legjobban hasonlító célközönséget hozzon létre, akik nem ismernek téged, de potenciális vevőid lehetnek.

Költséghatékony hirdetések

A Facebook hirdetések az általunk előre meghatározott költségkerettel gazdálkodnak, így nem érhet váratlan meglepetés, ráadásul, ha hirdetéseid megfelelően vannak beállítva, akkor azt tapasztalhatod, hogy csökkennek a költségek és nő a hatékonyság.

Mikor van ránkszükséged?

 • Ha úgy érzed, nem működnek megfelelően Facebook kampányaid.
 • Ha nem tudod, hogyan fogj bele kampányaid felépítésébe.
 • Ha nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő felületen reklámozol.
 • Ha szeretnél többet kihozni kampányaidból, de nem tudod, mit kellene tenned.
 • Ha szeretnéd, ha szakértők vizsgálnák meg jelenleg futó kampányaidat.
 • Ha kérdésed van az Facebook kampányokkal kapcsolatban.
 • Ha szeretnéd kimaxolni vállalkozásod lehetőségeit és a következő szintre lépnél a piacon!
Ajánlatot kérek

Miért mi kezeljük a kampányaidat?Milyen velünk együtt dolgozni?

Elkötelezett csapat

Specialistákból álló csapatunk segíti ügyfeleink marketing tevékenységét. Kizárólag olyan szakmai csapat áll majd melletted, akik szeretik a munkájukat, szívükön viselik ügyfeleik kampányait és szenvedéllyel, odaadással és hozzáértéssel végzik munkájukat. Kollégáink nívós, hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert vállalatnál szereztek tapasztalatot, valamint egyedi és egyedülálló kiválasztási és oktatási rendszerünk nevelt belőlük igazi marketing szakembert.

Folyamatos kapcsolattartás

Fontos számunkra, hogy munkaidőben mindig elérjenek ügyfeleink. Az e-mailekre a lehető leghamarabb válaszolunk, és a telefont is mindig felvesszük.

Szakmai tapasztalat

A nemzetközi piacon jelen lévő multikon kívül a hazai kis-, és középvállalatok számára nyújtunk támogatást nap, mint nap. 17 milliárd forintot meghaladó reklámbüdzsét menedzseltünk az évek alatt.

Szövegírásban és grafikai munkában is tudunk segíteni

Igény esetén nem csak kampányaid kezelésében, hanem a szövegírási és grafikai feladatokban is segítségedre lehetünk, ugyanis csapatunk kreatív szakemberekkel is rendelkezik.

Tanácsadás

Nem csupán a kampányaidat felügyeljük. Az együttműködés során a honlapod és a marketinged működését is figyeljük. Ha szükséges, előre jelezzük a lehetséges problémákat és tanácsainkkal támogatunk.

Hozd ki a legtöbbet a Facebook kampányaidból és előzd meg a konkurenciát profi csapatunk segítségével!

Facebook hirdetéskezelés

Mit mondanak rólunk?Referenciák

Ha szeretnéd növelni webshopod bevételét,töltsd ki az űrlapot és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Kapcsolat

Teremtsünk együtt sikert mindenkinek!A Netmarketing Csapata!

Facebook hirdetéskezelés

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink