E-mail marketingszolgáltatás

E-mail marketing

Amit nem lehet elég korán elkezdeni

Ugye milyen jó lenne, ha legújabb akcióidat, termékeidet, tartalmaidat potenciális érdeklődőkkel tudnád megosztani? Olyanokkal, akik jó eséllyel élni fognak a lehetőséggel? Az e-mail marketing automatizáció az egyik leghatékonyabb marketing eszköz. Jól megtervezett, logikusan egymáshoz kapcsolódó és stílusban is ideális szövegezéssel rendelkező kampányokkal egy gombnyomással eljuthatsz eddigi vásárlóidhoz és új látogatóidhoz is, akikből akár visszatérő vevő is válhat.

Ráadásul feliratkozóid névlistája a saját vevő adatbázisodként fog funkcionálni, melynek megléte döntő fontosságú lehet a vállalkozásod életében.

Bízd profikra az e-mail kampányaidat, segítünk kiaknázni az e-mail marketing lehetőségeit!

Díjmentes online konzultáció
E-mail marketing

Miért pont az E-mail marketing?

Ez a marketing eszköz egyszerű, gyors, hatékony, nagyot dobhat az eladásaidon. Az egyik legütősebb érv az e-mail marketing mellett pedig az, hogy forró célközönséghez juthatsz el. Gondolj csak bele: azok, akik önként feliratkoztak a hírlevél listádra, maximálisan érdeklődnek a kínált termékek/szolgáltatások iránt, így egy szuper ajánlat, akció, vagy érdekes, hasznos tartalom rögtön vásárlásra is buzdíthatja őket. A legfontosabb megtalálni azt a célközönséget, akik számára érték a tartalmad, a szolgáltatásod/terméked, számukra nem lesz majd teher elolvasni az e-mailjeidet és ajánlataidat.

Juss el újra és újra a már meglévő vevőidhez

Az egyik legjobb dolog a névlista gyűjtésben, hogy régi vevőidhez is eljuthatsz. Hűséges vásárlóidat meglepheted egy csak nekik szóló kedvezménnyel vagy ajánlattal. Nyomon követheted vásárlási szokásaikat, és így egyedi ajánlatokkal is előrukkolhatsz nekik. Egy bizonyos: ha foglalkozol régi vevőiddel, nagyobb eséllyel fognak újra vásárolni.

Na de hogyan találod meg a tökéletes stílust, hangnemet és témát, valamint a megfelelő időpontot, hogy felkeresd őket?
Ebben segítünk mi!

Az e-mailek típusának megtalálásától, a szövegezés és a dizájn elkészítésétől kezdve a technikai megvalósításig és a statisztikák értékeléséig dédelgetjük a kampányokat, majd új ötletekkel és innovatív megoldásokkal turbózzuk fel őket a még jobb eredményekért.

Mikor fog megtérülni az e-mail marketingem?

Minél előbb elkezded, annál hamarabb. :) Megszerezni az emberek e-mail címét, jó tartalmakkal szolgálni nekik és eljutni hozzájuk nem kis feladat. Személyre szabott, számukra értékes tartalmak szolgáltatásával, jól felépített, kitartó e-mail marketinggel a biztos siker sem maradhat el.

Úgy érzed, ideje lenne, hogy végre Neked is legyen egy jól teljesítő e-mail listád? Szeretnéd megspórolni magadnak az időt és az energiát és kiadni valakinek az e-mail marketinget?

Ha mindkettőre IGEN a válasz, akkor
keress minket bizalommal!

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink