E-mail marketingszolgáltatás

E-mail marketing

Ugye milyen jó lenne, ha legújabb akcióidat, termékeidet potenciális érdeklődőkkel tudnád megosztani? Olyanokkal, akik jó eséllyel élni fognak a lehetőséggel? Az e-mail marketinget nem lehet elég korán kezdeni. A saját névlistának megléte döntő fontosságú lehet egy vállalkozás életében, hiszen azok tudnak igazán sikeresek lenni, akik rendelkeznek saját vevő adatbázissal.

Díjmentes online konzultáció
E-mail marketing

Miért e-mail marketing?

Az e-mail marketing melletti egyik legütősebb érv, hogy meleg célközönséghez juthatunk el. Gondolj csak bele: azok, akik önként feliratkoztak a hírlevél listádra, sokkal jobban érdeklődnek a terméked/szolgáltatásod iránt, mint akik inkább kihagyták ezt a lehetőséget. Az online marketing világa hatalmas, és mi nem tudunk mindenkihez (is) szólni. A legfontosabb megtalálni a célközöséget, akik számára érték a tartalmad és a szolgáltatásod/terméked. Számukra nem lesz majd teher elolvasni az e-mailjeidet és ajánlataidat.

Eljuthatsz újra meg újra a már meglévő vevőidhez

Az egyik legjobb dolog a névlista gyűjtésben, hogy régi vevőidhez is eljuthatsz. Hűséges vásárlóidat meglepheted egy csak nekik szóló kedvezménnyel vagy ajánlattal. Nyomon követheted vásárlási szokásaikat, és így egyedi ajánlatokkal is előrukkolhatsz nekik. Egy bizonyos: ha foglalkozol régi vevőiddel, nagyobb eséllyel fognak újra vásárolni, mintha nem tennéd.

Oké, de miért iratkoznának fel hozzám?

Az egyik legjobb dolog a névlista gyűjtésben, hogy régi vevőidhez is eljuthatsz. Hűséges vásárlóidat meglepheted egy csak nekik szóló kedvezménnyel vagy ajánlattal. Nyomon követheted vásárlási szokásaikat, és így egyedi ajánlatokkal is előrukkolhatsz nekik. Egy bizonyos: ha foglalkozol régi vevőiddel, nagyobb eséllyel fognak újra vásárolni, mintha nem tennéd.

Szövegírónak vagy marketingesnek kell lennem, hogy jó e-mailt írjak?

Egy kicsit mindkettőnek, illetve igen is, meg nem is. Ha nagyon értesz ahhoz, amit csinálsz, valamint ismered a vevőidet és a piacot, egy kis idő ráfordításával biztosan remek tartalmakat tudsz majd gyártani. Azonban nem csak a tartalom a lényeges kérdés, ha e-mail marketingről van szó: fontos tudni, hogy mikor milyen típusú e-mailt érdemes küldeni, mit emeljünk ki benne, és hogyan tálaljuk az olvasónak. Hogyan vezessünk fel egy akciót, hány karaktert írjunk, és egyáltalán hogyan szólítsuk meg a közönségünket. Ismernünk kell az e-mail marketingezés technikai oldalát is, vagyis magát az e-mail marketing szoftvert. Tudnunk kell értelmezni a statisztikákat, és ha kell javítani az arányokon. Szakembereink ismerik az e-mail marketing minden csínját-bínját, így segítségünkkel gyorsabban érhetsz el rendkívüli eredményeket, arról nem is beszélve, hogy megspórolhatsz magadnak rengeteg időt és stresszt.

Mikor fog megtérülni az e-mail marketingem?

Minél előbb elkezded, annál hamarabb. :) Az e-mail marketingezés a lassú víz partot mos kategória. Megszerezni az emberek e-mail címét, jó tartalmakkal szolgálni nekik és eljutni hozzájuk nem kis feladat. Az elején lehet, hogy le fognak iratkozni páran, de ez ne tántorítson el: inkább iratkozzon le, mintsem fölöslegesen legyen feliratkozva és mi potenciális érdeklődőnek tekintsük. A megmaradt kemény maggal pedig hatékonyan fogunk tudni dolgozni: személyre szabott, számukra értékes tartalmak szolgáltatásával, ha egy-egy sales e-mailt csempészünk a levelek közé nem lesz számukra zavaró, vagy idegen, hiszen őket érdekli a szolgáltatásod/terméket. Jól felépített, kitartó e-mail marketinggel pedig a biztos siker sem maradhat el.

Ideje lenne, hogy végre Neked is legyen egy jól teljesítő e-mail listád?
Szeretnéd megspórolni magadnak az időt és az energiát és kiadni valakinek az e-mail marketinget?

Ha mindkettőre IGEN a válasz, akkor
keress minket bizalommal!

Akik minket választottakÜgyfeleink

 

 

 

 

 

 

Akiket mi választottunkPartnereink