BlogCikkeinkből


Szerző: Bódis Orsolya

Innovatív online marketing gyakornoki programot indítottunk

A Netmarketing Online Marketing ügynökség 2022-ben több kiemelkedő projektet is indít. Ezek közül az egyik és talán legfontosabb az innovatív gyakornoki programunk, amely teljeskörűen lefedi az online marketing minden területét, így adva egy biztos tudást a jövő szakembereinek.

 

Gyakornoki programunk kidolgozásakor számtalan szempontot figyelembe vettünk, sok-sok vezetői meeting van mögöttünk, hiszen ki kellett találnunk a képzés hogyanját, az időtartamát és a tananyagokat is, hogy igazán releváns, mindennapokba beilleszthető, hasznos programot tudjunk kínálni a hozzánk jelentkezőknek. 

 

Sok cégnél a gyakornoki program arról szól, hogy a jelentkező fiatalok kávét főznek és elvégzik a munkák adminisztratív részét, részt vesznek a cég mindennapjaiban, de nem kapnak valós tudást, majd kikerülnek a munkaerőpiacra hiányos ismeretekkel. Az egyetemi képzések tökéletes alapot képesek biztosítani elméletben. A digitális világ, az online hirdetések, a social media trendek hétről-hétre változnak, így lehetetlen is lenne ezeket gyakorlatorientáltan beépíteni a felsőoktatási képzésbe. Ezért álmodtuk meg innovatív, maximálisan gyakorlatorientált gyakornoki programunkat, ahol együtt tudunk működni a marketing szakos diákokkal, és valós tudást adhatunk kezükbe.

 

Számtalan fiatal készül az online marketinges pályára, hiszen az egyik legjobban fizető szakma, ha igazán jók vagyunk abban, amit csinálunk, azonban a hatékony, valós tudást adó képzések összessége akár a 1,5 millió forintot is elérheti. Az anyagi akadályok miatt azonban számtalan tehetség nem tud kibontakozni, nincs lehetőségük ilyen magas összegeket kifizetni képzésekre. Ezért álmodtuk meg az 5 hónapos gyakornoki programunkat. Innovatív képzésünkben a hozzánk felvételt nyerő fiatalok kipróbálhatják magukat az online marketing minden területén: PPC, social media menedzsment, kreatív szövegírás, keresőoptimalizálás, hirdetéskezelés, grafikai anyagok készítése. 2-3 hónap után már látható, hogy kinek, melyik terület az erőssége, így abban az irányban tud tovább haladni és elmélyülni a szakma rejtelmeiben.

 

Jól tudjuk, hogy az online marketing széles skáláján mindenkinek meg kell találnia a saját területét, amiben igazán ki tud teljesedni, így erre szeretnénk gyakornokainkak lehetőséget biztosítani. A nálunk tanulók az online marketing minden kis szeletébe belekóstolhatnak, valós ügyfelekkel dolgozhatnak együtt, mindemellett pedig szakmai mentorok segítik útjukat. A cégtulajdonosok és a vezető menedzserek közös munkája, szakmai múltja egy jól felépített, az alapoktól egészen a junior menedzser szintig tartó tananyagokat hoztak létre, valós, életszerű feladatokkal, amik által a gyakornokok magabiztos szintre fejleszthetik tudásukat.

 

Amellett, hogy gyakornokaink valós tudást kapnak, amivel tökéletesen helyt állhatnak junior szintű menedzserként egy online marketing ügynökségnél, abban is segítünk, hogy versenyképes referenciát tudjanak létrehozni, amely önéletrajzuk koronája lehet.

Innovatív képzésünket minden olyan marketing szakterület felé kacsintgató fiatalnak ajánljuk, akik keresik az útjukat ebben a csodás szakmában, akik szeretnének biztos, használható tudást szerezni és helyt állni a nagyok között.

 ÉRDEKEL►

                                                                                                                                                         

Bódis Orsolya
SOCIAL & CREATIVE TEAM LEADER

 

Akik minket választottakÜgyfeleink

Akiket mi választottunkPartnereink