Who are we?Get to know us!

Netmarketing - About Us

We established our company in 2011, thus our agency has been an independent player in the long marketing palette of the market for more than a decade. This overcrowding was precisely the reason why we got into the business up to our necks: we wanted to be a blood refresher in this crowded environment. Not in the "bigger, louder, more monumental" sense of Hollywood sequels, but in our approach to the industry.

We do this by putting our clients' needs first - mixing this with very serious planning and market intelligence. We do this with a highly flexible, young, communicative and skilled team.

Netmarketing - About Us

Our team's day-to-day operations are guided by our 6 core values. 

Part of our quality policy is to communicate openly, without secrets and continuously with our clients. None of our colleagues disappear for weeks or months, no information is withheld, communication is part of our daily routine. 

We take responsibility for the results we achieve and we constantly work hard and humbly to stay one step ahead of the market.

Pipeline all elements of your online marketing palette with us - we are a 360 degree agency!

We are at our clients' disposal 360 degrees, covering the complete online marketing palette. From marketing strategy development and newsletter automation, Google Ads ad management and search engine optimization (SEO) processes, to creative graphics and social media presence, our proven specialists can assist you at the highest level. As a full service agency, we stand behind you and your business as one person.

Our goal is to make our clients not only part of the online space, but also in control of it!

Let's see a team that will work magic with your campaigns, optimize and modernize your website and launch your business into the world of social media!

Our TeamCollegagues

Laczkó Balázs - Minősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Laczkó BalázsMinősített Google Ads szakértő- Tulajdonos

Balázs az általános cégvezetés mellett Google Ads szakértő.

Fő feladata a cég jövőképének kialakítása, ennek megvalósításáért felel. Ezen felül az online marketinggel kapcsolatos szakmai publikációk, tanulmányok elkészítése és a különböző előadások, oktatások megtartása is az ő asztala.

Négy gyermek édesapja. Szabadidejét családjával és utazással tölti. Főleg az északi országokat preferálja, de egy jó utazási ajánlatra nem mond nemet akkor sem, ha más az úticél.

netmarketing.hu
Bodnár Ádám - Ügyvezető

Bodnár ÁdámÜgyvezető

Ádám az automotive és telekommunikációs iparágakban sajátította el az ügyfél- és eredményorientált szemléletet. Több éves vezetői gyakorlata során tanulta meg, hogy a sikeres működéshez mennyire elengedhetetlen csapategység és a csapatmunka.

Ügyvezetőként az ő feladata a team tevékenységének összefogása, strukturálása és azon sztenderdek és folyamatok kialakítása, amelyek alapvetők a partnereinkkel történő eredményes együttműködés kialakításához.

Házas, egy örökmozgó 2 éves kisfiú büszke apukája. Hobbijai közé tartozik a kertészkedés és a DIY.

netmarketing.hu

Koska GáborPPC & Sales Team Leader

Gábor a telekommunikációs iparágban szerzett érdékesítői szaktudását és ügyfélközpontú szemléletét a Netmarketingnél kamatoztatja. Egyaránt lát el Értékesítői és PPC Manager feladatokat. Szabadidejében szívesen játszik online szerepjátékokat, valamint gyerekkori szerelmének, a focinak is örömmel hódol.

Magánéletben egy csodaszép kislány büszke apukája.

Bódis OrsolyaSocial & Creative Team Leader

Orsi már az egyetemi évei alatt is social media oldalak kezelésével foglalkozott, mindig is tudta, hogy a Facebook és az Instagram a terepe.

A kreatív szövegírás, az élményszerű tartalomátadás is közel áll a szívéhez. Már kiskorában tudta mindenki, hogy kommunikációs területen fog elhelyezkedni, a csacsogás volt a lételeme. Barátai örömére ezt a tulajdonságát megőrizte, bárkivel elbeszélget órákon át, akár ismeretlenül is.

Szívesen ismer meg új embereket. Szabadidejében szívesen tanulmányozza a borok világát, a magyar borkultúra szerelmese, illetve crossfit edzéseken vezeti le a fölösleges energiáját.

Völgyi-Szabó Judit PPC & SEO Team Leader

Judit úgy gondolja, hogy a szavak végtelen tárházával rendelkezünk, s mindegy hogy a szóbeli vagy az írásbeli módját választjuk a kommunikációnak - ha jól bánunk a szavakkal, akkor bármit el tudunk érni vele a világban.

Céltudatosnak és magabiztosnak tartja magát mind a munkában, mind a magánéletben. A marketing területén úgy érzi megtalálta a helyét.

Fontos számára az egyensúly és a biztonság. Szabadidejében a családjával, barátokkal és az imádott golden retriever kutyusával tud teljesen kikapcsolódni.

Lénárt KingaIrodavezető

Kingának több éves szakmai tapasztalata van az ügyfélszolgálat területén. Feladata az iroda pénzügyeinek menedzselése és az adminisztratív munkák intézése.

Szabadidejében szívesen néz filmeket és sorozatokat, ha pedig van rá lehetősége, szívesen utazik, 3 idegen nyelven is beszél! Sokat foglalkozik önismerettel, ezzel kapcsolatos könyveket és a videós tartalmakat előszeretettel bújja. Szeret egészségesen táplálkozni, rendszeresen sportol.

Tóth MárkóPPC manager

Márkó fontosnak tartja az online marketing komplett ismeretét, ezért folyamatosan képzi magát, kulcsfontosságú neki az önfejlesztés. Szabadidejét edzőteremben tölti, vagy könyvet olvas.

Emellett a póker szerelmese, ha teljes kikapcsolódásra vágyik, akkor elindítja a Pokerstarsot és játszik pár póker partyt.

Góczi RékaSEO szakértő

Réka SEO csapatunk új tagja, a Pannon Egyetem kereskedelem és marketing szakos hallgatója. A tanulmányait a Bölcsészettudományi karon kezdte meg, ahol megismerkedett az írás minden fortéjával. Ennek révén kóstolt bele a SEO szövegírásba és az online marketing világába.

Elsődleges szempont nála a folyamatos fejlődés és tanulás, mind a szakmában, mind azon kívül.

A legtöbb szabadidejét olvasással tölti, sorozatot néz, vagy a cicájával törődik (általában Nyunya akarata ellenére.)

Szegedi Fannisocial media manager & designer

Fanni social csapatunk tagja, a Szegedi Tudományegyetemen végzett közösségszervezés szakon. Az emberekkel való kommunikáció, közösségek fejlesztése mindig is fontos volt számára. Lételeme a pezsgés, amit a social media világában is átélhet.

Régóta foglalkozik Facebook és Instagram oldalak kezelésével, nem áll távol tőle ez a terület. A szövegírásban és a kreatív anyagok gyártásában leli örömét. 

Tisztaságmániás és maximalista. Szabadidejében – ha épp nem porszívózik – a konyhában kísérletezik, szépirodalmat olvas, vagy párjával és ördögi cicájával néz sorozatot.
Nagy szenvedélye a sminkelés, már több sminkes képzést is maga mögött tudhat.

Kelecsényi KlarisszaPPC manager

Klarissza az egyetemi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. A folyamatos tanulásban és önfejlesztésben hisz, ezért nem állt meg a bölcsész tanulmányoknál, a gazdaságtudományi karon folytatta a képzést, ahol megismerkedett az online marketing világával, és úgy érzi, hogy megtalálta benne a helyét.

Jó érzés számára, hogy miközben a kreativitását kamatoztatja, segít másoknak a céljaik elérésében.

Nyitott és pozitív szemléletű embernek tartja magát. Szabadidejében szereti felfedezni a világot, ezért szívesen utazik, ha pedig pihenni szeretne, egy jó könyv bármikor ki tudja kapcsolni.

Ligetvári CsengeGrafikus

Csenge fotósként végzett a Rippl-Rónai Egyetemen, de emellett mindig is érdekelte a grafika világa, így jelenleg fotósként és grafikusként is tevékenykedik.

Több éve már, hogy a marketing világába csöppent, ezen belül pedig a kreatív tartalmak gyártásában vesz részt. Igyekszik a művészi látásmódot és az alkalmazott kötöttségeket vegyíteni az adott feladatok elvégzésekor, és törekszik arra, hogy mindig a lehető legjobb végeredményt hozza ki belőlük.

Szabadidejében a saját projektjein dolgozik, vagy a barátaival tölti az időt. Szereti a kiállításokat, koncerteket és mindent, ami kicsit is ki tudja ragadni a szürke hétköznapokból, inspirálja, feltölti.

Papp ZsuzsannaPPC Manager

Zsuzska tanulmányait pénzügy területen kezdte, ahol már egy kicsit belelátott a marketing világába is, ezért hamar rájött, hogy a marketing lesz az ő pályája és nem a pénzügy.A győri egyetemen el is végezte a marketingkommunikációs szakot és akkor érezte, hogy igen ez Ő.

Társaságkedvelő, így minden szabadidejét a barátaival tölti, akiknek napját bearanyozza egyedi nevetésével.

Imádja a zenét, vezetés közben maximum hangerőn szokta hallgatni, ezért mindenki hallja, ha éppen arra jár.

Miskolczi LorándPPC Manager

Loránd jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkerén tanul, ahol a diplomától már csak egy szakdolgozat és egy záróvizsga választja el. Az egyetem kereskedelmet és marketinget tanult, azon belül is digitális marketing választotta specializálódásnak. Igyekszik napról napra fejlődni, a PPC világában a legnagyobb tudásra szert tenni. Szabadidejében sorozatokat, filmeket néz. Hobbija a foci, ő maga is űzi ezt a sportot és szereti is nézni.

netmarketing.hu
netmarketing.hu

Akik minket választottakÜgyfeleink

Akiket mi választottunkPartnereink